Machinebouw

Machinebouw

De Nederlands algemene machinebouw kent een zeer grote diversiteit in machines. Een groot deel van de in Nederland geproduceerde machines worden geëxporteerd, echter heeft de lokale markt ook de nodige behoefte aan automatisering gezien de concurrentie met de lage loonlanden steeds harder wordt. Deze automatisering bestaat uit een deel standaard machines, echter ook veel klantspecifieke machines. Mede hierdoor en door de kennis op gebied van speciaalmachines worden in Nederland steeds meer speciaal machines gebouwd en worden veel standaard machines welke in grote aantallen geproduceerd worden geïmporteerd.

Door de kennis en ervaring, het brede productenprogramma en fabrieken welke over een flexibel productieproces beschikken is DTS bij uitstek een goede partner voor aandrijvingen in de (speciale) machinebouw. Door lokale voorraad, korte levertijden van leveranciers en een flexibele instelling biedt DTS een totaaloplossing voor uw aandrijftechnieken.

Het aanbod van reductoren en tandwielkasten van o.a. YILMAZ Redüktör en Ghirri Motoriduttori, lineaire aandrijvingen van o.a. Setec en Hiwin en de nodige aandrijfcomponenten zijn onze klanten in staat hun inkoop te combineren, garanties van koopdelen bij één partner neer te leggen waardoor men een beheersbaar inkooptraject realiseert.