Producten

Reductoren

De kern van het programma van DTS Aandrijftechniek wordt gevormd door reductoren van Yilmaz Redüktör en Ghirri Motoriduttori. Yilmaz produceert een zeer ruime range aan reductoren zoals o.a. rechte reductoren, vlakke reductoren en kegelwielreductoren van klein tot groot. De reductoren zijn in veel verschillende uitvoeringen leverbaar waarbij de inbouwmaten voldoen aan de ‘standaard’ voor zover die er in deze markt is.

Door de compacte bouwvorm en een eenvoudige montage zijn de rechte reductoren uitermate geschikt voor o.a. schroeftransporteurs, transport- opvoerbanden, krukarm mechanisme, rollenbanen, extruders en hijs/lift mechanismen. De haakse reductoren worden gekenmerkt door hoge kwaliteit van interne vertanding, waarbij Yilmaz wereldwijd één van de weinigen is die de haakse tandwieltrap standaard in geslepen uitvoering levert. Hierdoor lopen de kasten zeer geluidsarm waarbij vibratie te verwaarlozen is.

De monoblock behuizingen kunnen geleverd worden in diverse kwaliteiten gietijzer welke geheel door Yilmaz zelf gegoten worden. Yilmaz motorreductoren hebben zich al ruim 50 jaar bewezen in toepassingsgebieden als interne transportsystemen, verpakkingsindustrie, mixer applicaties, liftenbouw en nog veel meer sectoren.

Om het reductoren programma nog completer te maken levert DTS Aandrijftechniek de wormwielreductoren en kleinere kegelwielreductoren van Ghirri Motoriduttori. Deze Italiaanse fabrikant levert kwaliteitsproducten die nog altijd met de hand geassembleerd worden. Hierdoor kan men werken met kleine toleranties op alle delen t.o.v. een volledige geautomatiseerde assemblagelijn wat de levensduur van de kasten ten goede komt. Ghirri heeft als producent alles in huis om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten en heeft een zeer flexibel ingericht productieproces waardoor vele specials op korte termijn verkrijgbaar zijn.