Producten


Rechte reductoren

YILMAZ Redüktör produceert een volledige range aan rechte reductoren, ook wel coaxiale tandwielkasten genoemd. Deze reductoren worden veelal gebruikt met ketting- of riemaandrijving, flexibele koppeling of in flensuitvoering ook direct aan de machine gebouwd. De hele range is verkrijgbaar in voet- en flens uitvoering of een combinatie van beide waarbij de inbouwmaten voldoen aan de ‘standaard’ voor zover die er in deze markt is.

De kasten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit van interne vertanding en uitlijning hiervan waardoor de kasten zeer geluidsarm lopen waarbij vibratie te verwaarlozen is. De monoblock huizen zijn gemaakt van gietijzer en worden strak afgewerkt geleverd in de door u gewenste kleur. Hierdoor hebben de YILMAZ motorreductoren zich al ruim 50 jaar bewezen in toepassingsgebieden als interne transportsystemen, verpakkingsindustrie, mixer applicaties, liftenbouw en nog veel meer sectoren.

De YILMAZ M en N serie zijn leverbaar in diverse uitvoering met de volgende technische specificaties:
 

  • Motorvermogens van 0,06kW t/m 160kW
  • Uitgaande koppels van 53 t/m 18.000Nm
  • Uitgaande assen van Ø20mm t/m Ø120mm
  • 2 en 3 traps kasten in gelijke behuizing
  • Directe motoraanbouw, IEC input of cilindrisch ingaande as met spie
  • Optioneel versterkte uitgaande as voor hoge radiaalbelasting


Naast deze standaard producten beschikt YILMAZ ook over de mogelijk om aangepaste of klantspecifieke tandwielkasten te leveren zoals afwijkende asmaten, RVS uitgaande assen, speciale afdichting en speciale ingangen voor afwijkende motoren van de IEC normering.

Yilmaz rechte reductoren - General information
Yilmaz rechte reductoren - Dimensions MN - MR - MV series
Yilmaz rechte reductoren - Performances MN - MR - MV series
Yilmaz rechte reductoren - Dimensions MT series
Yilmaz rechte reductoren - Performances MT series