ProductenWormwielreductoren

GHIRRI wormwielkasten zijn kwaliteitsproducten die nog altijd met de hand geassembleerd worden. Hierdoor kan men werken met kleine toleranties op alle delen t.o.v. een volledige geautomatiseerde assemblagelijn wat de levensduur van de kasten ten goede komt. Ghirri Motoriduttori heeft als producent alles in huis om te voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten en heeft een zeer flexibel ingericht productieproces waardoor vele specials op korte termijn verkrijgbaar zijn.

De toepassingsgebieden van GHIRRI wormwielkasten zijn zeer divers maar worden o.a. veel gebruikt in de voedselverwerkende industrie, verpakkingsindustrie, speciaal machinebouw en interne transportsystemen.

Tevens zijn er mogelijkheden voor speciale wormwielkasten die geheel volgens klant specificatie worden geproduceerd. Door de flexibele organisatie en directe lijnen met de engineering van GHIRRI is DTS Aandrijftechniek in staat om uw afwijkende vraagstukken op te lossen.

Ghirri produceert standaard diverse types wormwielkasten welke op aanvraag met verminderde speling geleverd kunnen worden. Hierin worden de volgende serie onderscheiden :
 

  • MV / V / MCV serie, kubusvormige aluminium wormwielkast in grootte 25 t/m 110
  • MVX / VX serie, kubusvormige aluminium wormwielkast in grootte 40 t/m 75 welke speciaal gemaakt is voor de voedingsmiddelen industrie met RVS316 uitgaande as, RVS bevestigingsmaterialen, water afvoergaten en speciaal gecoate of geanodiseerde behuizing
  • MRV / RV / MCRV serie, wormwielkast in ronde vorm, grootte 40 t/m 150 waarbij de kleine kastjes een aluminium behuizing hebben en de grote kasten een gietijzeren
  • MRV-2U serie, een speciale wormwielkast met twee uitgaande assen met tegengestelde draairichting
     

Catalogus Ghirri Wormwielreductoren
Catalogus Ghirri Wormwielreductoren Aseptisch